Park, Sleep en Fly: nu met de geld-terug-garantie boeken, airportshuttle inclusief!

Een airport hotelovernachting, parkeren (tot en met 3 weken en langer) en transfer is bij de prijs inbegrepen – zo begint uw vakantie ontspannen!

De eenvoudigere manier om uw vakantie te beginnen

Welke voordelen biedt het Park, Sleep and Fly? In de eerste plaats betekent dit dat u 1 nacht in het hotel boekt: de parkeerplaats, alsmede de overdracht van de shuttle naar de luchthaven is inbegrepen bij de prijs. Geen routebeschrijving naar de airport en met tijdsdruk in de auto, geen gezoek naar een parkeerplaats, niet met koffers slepen naar de terminal. In plaats daarvan reist u in alle rust de avond voor vertrek en geniet u 's avonds heerlijk in het hotel. Veel van de door ons bemiddelde hotels hebben een restaurant, fitnesscentrum, of een zwembad. Als alternatief kunt u genieten van een avondwandeling in de dichtstbijzijnde stad. De volgende dag kunt u ontbijten in uw hotel bij de luchthaven, en dan direct met de shuttle naar de terminal gaan. U kunt uw auto tijdens uw vakantie op de gereserveerde parkeerplaats zetten. Parkeren en transfer is bij de prijs inbegrepen – aangenamer kan het bijna niet! Uw vakantie begint nu een dag eerder. Bijzonder interessant voor families, veel luchthavenhotels bieden korting voor kinderen.

Waarom zijn onze Park, Sleep and Fly aanbiedingen zo goedkoop?

Wij zijn gespecialiseerd in Park, Sleep and Fly hotels. Elk bemiddeld hotel vliegveld is door ons uitgezocht. Alle hotels zijn in de omgeving van het vliegveld op slechts enkele minuten afstand.
En omdat we overtuigd zijn van onze prestaties, garanderen wij dat ook. Dit betekent: Op elke door onze bemiddelde Park-Sleep-Fly aanbiedingen krijgt u een geld-terug-garantie.

Uw voordelen op een rijtje

  • Een hotelovernachting bij de luchthaven boeken, parkeren en airport shuttle is in de regel bij de prijs inbegrepen
  • Niet meer zoeken naar een parkeerplaats, geen stress bij aankomst, alles is voor u gereserveerd
  • In het algemeen zijn er beveiligde parkeergelegenheden bij het hotel
  • 1 dag langer vakantie, 1 dag meer ontspanning
  • Direct boeken aangenaam en zeker online vanuit uw huis

Park, Sleep, Fly aanbiedingen nu vergelijken en boeken!