Hotel vliegveld Keulen: nu hotelovernachting, inclusief parkeerplaats en transfers veilig en eenvoudig boeken!

Een hotelovernachting, parkeren (tot en met 3 weken en langer) en transfer inclusief!

Begin het vertrek van uw vakantie ontspannen met een verblijf in een hotel bij Keulen airport.

Dankzij Park, Sleep and Fly behoort het vinden van een parkeerplaats of een stressvolle rit naar de luchthaven via een ingewikkelde routebeschrijving tot de verleden tijd! U boekt vooraf vanuit huis in alle rust een nacht in het hotel bij luchthaven Keulen. Parkeerplaats en transfer zijn in het algemeen bij de prijs inbegrepen. U komt aan, aan de vooravond van uw vertrek. U geniet in de avond in het hotel of u gaat de “Domstad” bezichtigen. De volgende ochtend gaat u met de shuttletransfer naar de Airport Terminals. Tijdens uw vakantie wordt uw auto geparkeerd op een beveiligde parkeerplaats. Bovendien betaalt u in de meeste luchthavenhotels van Keulen voor uw kinderen een speciale prijs.

Nu Park, Sleep and Fly aanbiedingen vergelijken!

Daarom moet u bij ons een luchthavenhotel Keulen boeken:

  • Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenhotels in Keulen.
  • Alle hotels zijn in de buurt van de luchthaven, op slechts enkele minuten van Köln-Bonn Airport.
  • U boekt een nacht in hotel, parkeren (tot en met 3 weken en langer) en shuttletransfer naar de terminal is in de regel bij de prijs inbegrepen.
  • Online direct boeken aangenaam en zeker vanuit huis.

Vanuit Nederland snel bereikbaar: de luchthaven van Keulen

Vanuit Nederland is het slechts een uur op de snelweg naar de luchthaven Keulen-Bonn. De luchthaven zelf is ook onder de naam „Flughafen Konrad Adenauer“ bekend. In 1938 is het vliegveld ten zuid-oosten van Keulen geopend en heeft een groot neerslaggebied, niet alleen in de agglomeratie “Rhein-Ruhrgebiet”, maar ook in de aangrenzende BENELUX-staten. Oorspronkelijk werd het vliegveld ontworpen voor intercontinentale vluchten, waarbij de lijnvluchten over de Atlantische Oceaan weer regelmatig vlogen vanaf 2006.
Voor wie niet met de auto wil komen, zijn er verschillende varianten en opties binnen het openbaar vervoer beschikbaar. De luchthaven beschikt over een eigen station, dat zich direct bij de terminals bevindt en als knooppunt voor ICE, S-Bahn, Regional-Express en Bus dient.
Voor automobilisten zijn natuurlijk interessant: de airporthotels die ook parkeerplaatsen aanbieden, en de meest aantrekkelijke aanbiedingen vindt u hier bij ons!

Hotel Köln Airport: Nu Park, Sleep and Fly aanbiedingen vergelijken en veilig en eenvoudig boeken.
Luchthaven Keulen hotels
Onze Park, Sleep and Fly aanbiedingen op de luchthaven van Keulen (CGN) maken het mogelijk om op vakantie te gaan zonder de stress van een lange reis met de auto. Kom een dag eerder met je eigen auto naar Keulen en verblijf in een hotel in de buurt van de luchthaven.